Everflow - Sara Ivarsson

Sara Ivarsson

- Lymfmassör

- Ärrvävnadsterapeut, MSTR

- Yogalärare

- Löptränare


Jag driver Everflow som fokuserar på hälsa i stort och lymfhälsa i synnerhet. Jag jobbar med olika tekniker för att stötta lymfsystemet och öka cirkulation och flöde; så som lymfmassage, andning, yoga, rörelse, myofascial release och stresshantering. Min ambition är ge dig kunskap om din kropp och verktyg för att förbättra din lymfhälsa - så att du kan må bättre och orka mer.


Trots att lymfsystemet spelar en otroligt viktig roll i hur vi mår och hur väl kroppen fungerar så är det inte många som känner till det. Det är kroppens reningsverk som transporterar bort överskottsvätska och slaggprodukter från kroppens vävnader. Lymfsystemet är dessutom en viktig del i immunförsvaret.


Ärrvävnadsbehandling är också något som påverkar kroppens cirkulation och flöde väldigt positivt. . Det vi ser på huden av ett ärr är ofta bara toppen på ett isberg. Ett ärr kan orsaka mer problem än vad vi tror, och ärrvävnadsbehandling kan ge otroliga resultat när det kommer till att förbättra cirkulation, känsel och rörlighet och motverka smärta.Kontakt och bokning

Se behandlingar och priser och boka på:  https://everflow.se/boka


Kontakta mig: info@saraivarsson.com 

Läs mer om mig och mina behandlingar på: www.everflow.se

Om lymfmassage

Lymfsystemet är kroppens reningsverk och en viktig del i immunförsvaret. Ett välfungerande lymfsystem är absolut grundläggande för hållbar hälsa. Lymfsystemet är ett system som stöttar alla andra funktioner i kroppen så ett dåligt lymfflöde kan påverka ditt mående på många olika sätt. När det fungerar som det ska har du däremot stark energi, ett immunförsvar på topp, upplever mindre stress och återhämtar dig snabbare efter skador och operationer.


Jag utför lymfmassage och hjälper dig med behandling och egenvård för att förbättra funktionen i lymfsystemet.  Lymfmassage förbättrar cirkulationen och lymfflödet vilket forslar bort överskottsvätska och slaggprodukter vi inte vill ha kvar i kroppens vävnader. 

Lymfmassage är en behandling som passar alla, både dig som har specifika besvär och dig som vill ha en skön och avslappnade behandling. Lymfmassage är bra för att lindra och minska lymfödem efter cancerbehandling. Dock ges inte lymfmassage under pågående cellgiftsbehandling.

Ta hand om lymfsystemet så att det kan ta hand om dig!


Om ärrvävnadsbehandling

Även om inte alla ärr orsakar problem så gör många det. Det vi ser på huden av ett ärr är ofta bara toppen på ett isberg. Ärr påverkar även fascia och bindväv, muskler, nervsystem, cirkulation och energiflöde.

Jag utför ärrvävnadsbehandling enligt MSTR, en mjuk och effektiv teknik för att lossa på ärrvävnad och återge funktion, rörlighet, cirkulation och känsel.

Jag behandlar de flesta typer av ärr från skador och operationer, även brännskador. Behandlingen kan göras både på nya ärr och ärr som är flera år gamla. Det ska dock ha gått minst 8 veckor sedan skadetillfället/operationen och ärret ska vara helt läkt.


Om yoga

Jag har jobbat som yogalärare i 10 år, mycket med fokus på anatomi och fysiologi. Jag erbjuder yoga och rörelseträning för privatkunder främst i terapeutiskt syfte. t ex vid värk eller smärta, stress, utmattningsproblematik, som symptomlindring vid sjukdom eller för allmänt ökat välmående.

Vänliga Hälsningar
Sara Ivarsson

 

Sara Ivarsson