PILATES

Helen Williams
Pilates Instruktör
Personlig Tränare
Diplomerad massör
Auktoriserad hudterapeut


 Om mig
”Att investera i dig själv är det bästa du kan göra för framtiden”

För mig har det alltid varit självklart att träna i någon form.

Men träning ska vara uppbyggande och en investering du gör för att du ska få vara frisk och stark hela livet.

Efter att jag i flera år haft problem med ryggen, troligtvis av för hård och för mycket träning utan vila, provade jag Pilates.

Jag kände direkt att det var min träning och Pilates har successivt helat min rygg.

Vad är Pilates?
Träningsformen bygger upp styrka, balans och flexibilitet med mycket fokus på core stabilitet.

Är du intresserad av att träna Pilates, ring eller texta mig på 0729-626741 eller mail, hkwilliams63@gmail.com

Jag har både grupper och personlig träning


Personlig Träning:
-45 min 650kr
- 60 min/750kr


Helens Massage

Klassisk Massage 60 min 700kr
Klassisk Massage 45 min 600kr


Klassisk Massage 
Är en behandling som kan vara både förebyggande och behandlande efter uppkomst av skador och begränsningar av rörligheten. Behandlingen är djupgående på muskler och bindväv och är effektiv mot ryggvärk, nacke- och axelbesvär. Regelbundna behandlingar rekommenderas för bästa effekt.

Triggerpunktsbehandling med stretching 45 min 600kr

Ibland räcker det inte med klassiska massage grepp för att komma ned på djupet av muskelspänningar. Triggerpunkter är sammandragningar i muskler och uppkommer när musklerna varit spända under en längre tid.   Tryck på dessa punkter och i kombination med klassiska grepp och stretching löser effektivt upp spänningar. 

#########################################################################
Ansiktsbehandling

Efter en lång vinter känns det skönt att få lite sol på kinderna men först kan det kännas skönt med en rejäl uppfräschning. Denna behandling är skräddarsydd för just din huds behov. Välkommen!
https://bokadirekt.se/places/-helens-träning-hälsa-&-hudvård-50096  


Välkommen till nimues professionella ansikts behandlingar
Behandlingarna kan utföras individuellt men för att uppnå ett optimalt behandlingsresultat med strukturella och föryngrande egenskaper rekommenderas en kur på 4-6 behandlingstillfällen.Det är viktigt att komplettera behandlingarna med rekommenderade försäljningsprodukter för att uppnå och bibehålla behandlingsresultatet.
Nimues ansiktsbehandlingar rekommenderas till miljöbelastad (normal, åldrad), hyperpigmenterad, problem (akne, fet och oren) och interaktiv (känslig) hud. Det finns alltid en nimue behandling som passar just din huds behov för bästa behandlingsresultat.

Nimue föryngrande behandling 45/60 minuter 595kr/695kr

En kraftfull men säker aktiv behandling som underlättar föryngring i dermis. Behandlingen förbättrar hudstrukturen, förminskar porstorlek, ökar elastisitet, lyster och vitalitet. I behandlingen ingår rengöröing, enzym-peeling,portömning el massage, AHA, ansiktsmask samt avslutande produkt.

Nimue klassisk behandling 60/90 minuter 695kr/895kr

En avslappnande behandling anpassad efter hudens specifika behov. I behandlingen ingår rengöring, enzym-peeling, AHA (ej känslig hud), massage, ansiktsmask och avslutande produkt. I 90 minuters behandling ingår längre massage.

Nimue AHA-behandling 30/45 minuter 495kr/595kr

En behandling som kan utföras som en kur eller vid individuella behandlingstillfällen för att ge föryngrande och strukturella effekter. I behandlingen ingår rengöring, enzym-peeling, AHA samt avslutande kräm. Rekommenderas till miljöbelastad, hyperpigmenterad och problemhud.


Välkommen att kontakta Helen Williams, 
tränamedhelen
0729-626741 eller https://bokadirekt.se/places/-helens-tr%C3%A4ning-h%C3%A4lsa-&-hudv%C3%A5rd-50096


Välkommen!
Helen
 
Helen Williams