EMMA SOFIA MALMSTEN


Drömmer du om att leva i en mer kärleksfull värld? Du är inte ensam. Vi är fler och fler som längtar efter att skapa en värld där vi lever i harmoni med oss själva, varandra och jorden. Denna värld föds fram genom var och en av oss när vi mer och mer släpper taget om allt som inte är grundat i kärleken, och mer och mer öppnar vårt hjärta för kärleken till oss själva, varandra och jorden. När vi vandrar kärlekens väg kan vi tillsammans skapa en skönare värld för oss alla.

Om mig

Mitt namn är Emma Sofia Malmsten. Så länge jag kan minnas har mitt hjärta kallat på mig. Ibland lyssnade jag, ibland inte. Med tiden kallade mitt hjärta högre och högre, och jag började följa mitt hjärtas röst. En röst som sedan dess har väglett mig djupare och djupare på kärlekens väg. En väg där jag mer och mer förenats med gudinnan, det djupa kärleksmedvetande vi alla har i hjärtat. Numera är jag prästinna och vandrar kärlekens väg i gudinnans tjänst.

Hur kan jag hjälpa dig?

Jag hjälper dig att hitta hem till kärleken i ditt hjärta och vandra kärlekens väg, så att vi tillsammans kan skapa en skönare värld där vi lever i harmoni med oss själva, varandra och jorden.

Jag erbjuder bland annat healing, trumning och kanaliserad vägledning från gudinnan, det djupa kärleksmedvetande vi alla har i hjärtat. Jag arbetar både på distans och i Hälsohuset i Alnarp.

HELANDE SESSION

Varmt välkommen till en helande session. Jag förmedlar djupgående healing som hjälper dig att rena, förena och skapa balans i kropp, själ och sinne. Healingen hjälper dig att mer och mer släppa taget om allt som inte är grundat i kärleken, så att du mer och mer kan vara den du är. Healingen hjälper dig att hitta hem till kärleken i ditt hjärta, och följa ditt hjärtas röst.

Om du så önskar använder jag även trumman för att hjälpa dig att släppa spänningar, lösa upp blockeringar, och slappna av på djupet.

Jag erbjuder helande sessioner på distans och i Hälsohuset i Alnarp.

GUDINNESESSION

Varmt välkommen till mina gudinnesessioner där jag med bland annat healing, trumning och kanaliserad vägledning hjälper dig på din vandring här på jorden. Varje session utformas efter vad du behöver.

Jag förmedlar djupgående healing som hjälper dig att rena, förena och skapa balans i kropp, själ och sinne. Healingen hjälper dig att mer och mer släppa taget om allt som inte är grundat i kärleken, så att du mer och mer kan vara den du är. Healingen hjälper dig att hitta hem till kärleken i ditt hjärta, och följa ditt hjärtas röst.

Med trumning hjälper jag dig att lösa upp djupa blockeringar, väcka upp din feminina kraft, och fördjupa kontakten med din inre gudinna och moder jord.

Med kanaliserad vägledning hjälper jag dig på din vandring här på jorden. Vägledningen påminner dig om vem du är och varför du lever här på jorden. Den hjälper dig att hitta hem till kärleken, kraften och visdomen du har inom dig, och fördjupa kontakten med din inre gudinna och moder jord. Vägledningen handlar om dina gåvor, och om hur du kan använda dem för att skapa en mer kärleksfull värld. Den kanaliserade vägledningen kommer från gudinnan, det djupa kärleksmedvetande vi alla har i hjärtat.

Du får ofta med dig övningar och meditationer som du kan använda i din vardag.

När jag blir vägledd till det förmedlar jag aktiveringar som hjälper dig längs din väg.

Vi börjar och avsluta sessionen med samtal, och vid behov ägnar vi en en större del av sessionen åt samtal.

Jag erbjuder gudinnesessioner på distans och i Hälsohuset i Alnarp.

HELANDE CIRKEL

Längtar du efter att leva i en mer kärleksfull värld, en värld där vi lever i harmoni med oss själva, varandra och jorden? Varmt välkommen att vara med i den helande cirkeln där vi tillsammans föder fram denna värld.

I cirkeln möts vi hjärta till hjärta. Vi ägnar oss åt bland annat helande meditationer, trumresor, healing, delning, rörelser, sång och dans.

I cirkeln bjuder vi in modergudinnan, hon som för tusentals år sedan vördades vid namnet Hel i vår del av världen, innan patriarkala krafter tog över makten och skrev om vår historia. Nu kallar hon på oss igen, och tiden är kommen för oss att återknyta kontakten med henne och med våra rötter. I cirkeln väcker vi upp hennes helande kraft och hon hjälper oss att hela oss själva, varandra och vår värld.

Nästa helande cirkel är den 20 november. Varmt välkommen att läsa mer om den helande cirkeln på min hemsida.

GUDINNEBREV

Varmt välkommen att beställa ett gudinnebrev med kanaliserad vägledning till dig från gudinnan, det djupa kärleksmedvetande vi alla har i hjärtat.

Brevet hjälper dig på din vandring här på jorden. Vägledningen påminner dig om vem du är och varför du lever här på jorden. Den hjälper dig att hitta hem till kärleken, kraften och visdomen du har inom dig, och fördjupa kontakten med din inre gudinna och moder jord. Vägledningen handlar om dina gåvor, och om hur du kan använda dem för att skapa en mer kärleksfull värld.

GUDINNEMEDITATION

Varmt välkommen att beställa en gudinnemeditation som jag skapar till dig tillsammans med gudinnan, det djupa kärleksmedvetande vi alla har i hjärtat.

Meditationen tar dig på en inre resa, och under resans gång får du bland annat ta emot healing och kanaliserad vägledning från gudinnan.

Du får meditationen på en ljudfil som du kan lyssna till om och om igen.

ETT BREV FRÅN GUDINNAN (BOK)

Ett brev från gudinnan är en bok kanaliserad från gudinnan vi alla har i hjärtat. Det är en livets bok, en kärlekens bok. Orden för dig djupare och djupare in i hjärtat, in i kärleken, in i heligheten, in i den du är, in i den vi alla är. När vi lever därifrån kan vi tillsammans skapa en skönare värld för oss alla.

I boken kan du bland annat läsa om vår inre gudinna, moder jord, känslornas budskap, vårt hjärtas röst, det feminina uppvaknandet, och om att vandra kärlekens väg.

Ett brev från gudinnan är en bok som ger dig vägledning och inspiration under livets gång.

Du kan köpa boken i Hälsohuset i Alnarp. Den finns även att beställa via min hemsida, Adlibris och Bokus.

KÄRLEKENS VÄG MED MARIA MAGDALENA (BOK)

För två tusen år sedan vandrade Maria Magdalena på jorden med sin älskade. Tillsammans vandrade de kärlekens väg. I denna kanaliserade bok delar hon med sig av den väg de vandrade då, och den väg som kallar på fler och fler av oss i vår tid.

Låt hennes kärleksfulla ord föra dig djupt in i hjärtat, djupt in i kärleken, och hjälpa dig vandra kärlekens väg här på jorden.

Du kan köpa boken i Hälsohuset i Alnarp. Den finns även att beställa via min hemsida, Adlibris och Bokus.

MER INFORMATION

Varmt välkommen att läsa mer på min hemsida bridgebyemma.se där du även kan läsa min blogg och beställa mina böcker.

Kontakta mig gärna via contact@bridgebyemma.se.

Du är även varmt välkommen att följa mig på Instagram och Facebook där jag regelbundet delar med mig av mina upplevelser, bjuder på inspirerande texter och håller dig uppdaterad om vad som händer i min verksamhet. 

Hoppas vi ses!

Varma hälsningar från mitt hjärta till ditt
Emma Sofia Malmsten

Emma Sofia Malmsten