EMMA SOFIA MALMSTEN


Varmt välkommen! Kärlekens väg kallar på fler och fler av oss. Vi längtar efter att skapa en värld där vi lever i harmoni med oss själva, varandra och vår jord. Denna resa börjar med var och en av oss. När vi lever i djup förening med gudinnan i vårt hjärta, och med rötterna djupt förankrade i moder jord. När vi hittar hem till kärleken, kraften och visdomen vi har inom oss. När vi väcker våra gåvor till liv, och börjar vandra den väg vi kommit till jorden för att vandra.

Om mig och min resa

Jag heter Emma Sofia Malmsten och är prästinna. Sedan barnsben har jag haft djupa upplevelser som fick mig att förstå att livet är så mycket större än vi får lära oss. Ändå gick jag vilse längs vägen, precis som så många andra. Med tiden gav jag mig av på en djup inre resa. En resa där jag mer och mer förenades med gudinnan i himmelen, i jorden, i hjärtat. Hon som förenar oss alla. Jag började vandra kärlekens väg i gudinnans tjänst. Nu hjälper jag dig på din resa.

Hur kan jag hjälpa dig?

Jag hjälper dig att förenas med din inre gudinna och moder jord, och hitta hem till kärleken, kraften och visdomen du har inom dig. Jag hjälper dig att väcka upp dina gåvor och vandra den väg som just du kommit till jorden för att vandra.

Jag erbjuder bland annat kärlekshealing, gudinnebrev och gudinnesessioner samt cirklar såsom kärlekscirkel och gudinnecirkel. Jag arbetar både på distans och i Hälsohuset i Alnarp.

KÄRLEKSHEALING

Varmt välkommen till mina sessioner med kärlekshealing.

Jag förmedlar healing som hjälper dig att hitta hem till kärleken i ditt hjärta och höra ditt hjärtas röst. Healingen hjälper dig att släppa taget om gamla tankar, känslor och upplevelser så att du än mer kan vara den du är i hjärtat. Healingen hjälper även till att rena, förena och skapa balans i kropp, själ och sinne.

GUDINNESESSION

Varmt välkommen till mina gudinnesessioner. Varje session utformas efter vad just du behöver.

Jag förmedlar healing som hjälper dig att hitta hem till kärleken i ditt hjärta och höra ditt hjärtas röst. Healingen hjälper dig att släppa taget om gamla tankar, känslor och upplevelser så att du än mer kan vara den du är i hjärtat. Healingen hjälper även till att rena, förena och skapa balans i kropp, själ och sinne.

Med trumman hjälper jag dig att lösa upp djupa blockeringar, väcka upp din feminina kraft och fördjupa din kontakt med moder jord.

Med aktiveringar hjälper jag dig att förenas med din inre gudinna och väcka upp dina gåvor.

Med kanaliserad vägledning från gudinnan och moder jord hjälper jag dig att minnas vem du är och varför du lever här på jorden. Du får vägledning som hjälper dig att förenas med din inre gudinna och moder jord, och hitta hem till kärleken, kraften och visdomen du har inom dig. Vägledningen kan även handla om allt från dina gåvor och din livsväg till hur du kan få mer livsglädje, ökat välbefinnande och finna inre frid.

Du får ofta med dig övningar och meditationer som hjälper dig på din väg.

Vi börjar och avslutar sessionen med samtal.

GUDINNEBREV

Varmt välkommen att beställa ett gudinnebrev med kanaliserad vägledning till dig från gudinnan eller moder jord. Brevet hjälper dig minnas vem du är och varför du lever här på jorden.

Du får vägledning som hjälper dig att förenas med din inre gudinna och moder jord, och hitta hem till kärleken, kraften och visdomen du har inom dig. Vägledningen kan även handla om allt från dina gåvor och din livsväg till hur du kan få mer livsglädje, ökat välbefinnande och finna inre frid.

Ofta får du övningar och meditationer som hjälper dig på din väg.

GUDINNECIRKEL

Längtar du efter att fördjupa kontakten med din inre gudinna och moder jord? Vill du hitta hem till din feminina kraft och till kärleken i ditt hjärta? Varmt välkommen att vara med i gudinnecirkeln.

I gudinnecirkeln möts vi hjärta till hjärta i helande systerskap. Jag guidar er i meditationer och trumresor där vi får healing och vägledning från vår inre gudinna och moder jord. Vi gör härliga övningar, och vi dansar och sjunger från hjärtat.

Jag håller i gudinnecirklar regelbundet i Hälsohuset i Alnarp. Maila mig gärna om du är intresserad av att vara med, så skickar jag information när det är tid för nästa cirkel.

KÄRLEKSCIRKEL

Kallar ditt hjärta på dig? Längtar du efter att hitta hem till kärleken i ditt hjärta, och följa ditt hjärtas röst? Varmt välkommen att vara med i kärlekscirkeln.

I kärlekscirkeln möts vi hjärta till hjärta. Jag vägleder er i meditationer där vi får kärlekshealing och lyssnar till vårt hjärtas röst. Vi gör hjärtevärmande övningar, och vi dansar och sjunger från hjärtat.

Jag håller i kärlekscirkel då och då i Hälsohuset i Alnarp. Maila mig gärna om du är intresserad av att vara med, så skickar jag information när det är tid för nästa cirkel.

MODER JORD-CIRKEL

Vi är fler och fler som hör moder jords kall inom oss. Vi längtar efter att skapa en värld där vi lever i harmoni med oss själva, varandra och vår jord. I moder jord-cirkeln möts vi för att tillsammans fördjupa kontakten med moder jord.

I moder jord-cirkeln ägnar vi oss åt bland annat meditationer, trumresor, övningar, och dans och sång till trumma. Vi lyssnar till vägledning från moder jord, väcker upp hennes kraft, och ger kärlek till henne.

Jag håller i moder jord-cirkel då och då i Hälsohuset i Alnarp. Maila mig gärna om du är intresserad av att vara med, så skickar jag information när det är tid för nästa cirkel.

ETT BREV FRÅN GUDINNAN (BOK)

Ett brev från gudinnan är en bok skriven från den gudomliga gnistan vi alla har inom oss. Det är en livets bok, en kärlekens bok. Orden för dig djupare och djupare in i hjärtat, in i kärleken, in i heligheten, in i den du är, in i den vi alla är. När vi lever därifrån kan vi tillsammans skapa en skönare värld för oss alla.

I boken kan du bland annat läsa om den feminina kraften, vår inre gudinna, moder jord, vårt hjärtas röst, det stora uppvaknandet, och om att vandra kärlekens väg.

Du kan köpa boken i mitt rum eller i Eva-Lottas (Etas) rum. Den finns även att beställa via min hemsida, Adlibris eller Bokus.

MER INFORMATION

Varmt välkommen att läsa mer på min hemsida bridgebyemma.se där du även kan läsa min blogg och beställa min bok.

Kontakta mig gärna via contact@bridgebyemma.se.

Du är även varmt välkommen att följa mig på Instagram och Facebook där jag regelbundet delar med mig av mina upplevelser, bjuder på inspirerande texter och håller dig uppdaterad om vad som händer i min verksamhet. 

Hoppas vi ses!

Varma hälsningar från mitt hjärta till ditt
Emma Sofia Malmsten

Emma Sofia Malmsten