Camilla Maria Holm Hansen - Rört
Leg. Fysioterapeut
Specialiserad i P-DTR
Behandling av nervsystemet och rehabiliterande träning

Tidsbokning: https://www.bokadirekt.se/places/rort-50271

Läs mer:

P-DTR, en behandling som är ingen annan lik. 

Lider du av smärtor, nedsatt rörlighet eller andra symtom som besvärar dig i din vardag, och upplever du ingen framgång trots annan behandling och träning?

Kan du tänka dig att uppleva en ny och effektiv behandlingsmetod som kräver minimalt från dig och som är skonsam för din kropp?

Då är det mig du ska träffa och få uppleva P-DTR och dess effektivitet. Genom muskeltestning finner jag orsaken till dina problem och behandlar dem lätt och snabbt.

Mitt fokus ligger på att se helheten och detta möjliggör min metod, då den kombinerar neurologi och kinesiologi. Alla kroppens system (muskler, leder, senor, skelett, organ, lymf och psyke) styrs av nervsystemet och allt kan därför ingå i undersökning och behandling.

Jag kan därför behandla allt från muskel- och ledvärk till organproblem till överkänslighet till hjärnskakning och till stresssymptom.

Om du är osäker på om min behandlingsmetod är relevant för dig, tveka inte att skriva till mig på: cmhh@rort.se eller ring: +4521682093 (det er et dansk nummer).

Varmt Välkomna Camilla

               Camilla Maria Holm Hansen