Elin Asp Karlsson

GravidYoga
Välkommen till Elins gravidyoga!
Jag är barnmorska och trebarnsmamma med ett stort intresse för kvinnors hälsa. Jag arbetar som barnmorska på Kvinnoklinken i Lund. 
Där träffar jag nyblivna familjer, stöttar dem i föräldraskapet och guidar de kvinnor som vill amma att nå sina amningsmål.

Graviditeten är en tid för förändring, både fysiskt, känslomässigt och mentalt. Att utföra yoga under graviditeten har många fördelar. 
Det kan öka ditt psykiska välmående, lindra graviditetsbesvär, förbereda dig inför förlossningen, bibehålla din rörlighet och göra att du sover bättre, listan kan göras lång! 

Gravidyogan är ett sätt att stanna upp i en ofta hektisk vardag. Att ge sig tid att lyssna in och känna efter vad kroppen och sinnet verkligen behöver. Gravidyogan är ett sätt att lära känna och knyta an till barnet i magen.

Varje kursomgång är 6 tillfällen à 90 minuter. Vi kommer att utföra mjuka yogarörelser som är särskilt anpassade för den gravida kroppen. 
Du behöver inte ha tränat yoga förut. Alla rörelser kan anpassas efter din förmåga och dagsform.

Vi jobbar med andning, avslappning, meditation och mjuka rörelser. Vi använder oss av affirmationer som fokuserar på att må så bra som möjligt under graviditeten, förbereda dig inför förlossningen och första tiden med ditt barn. 

Varmt välkommen! / Elin

Kontakt och mer information:

Instagram: elinsgravidyoga
Mail: elinsgravidyoga@gmail.com
 

Elin Asp Karlsson