Yoga & Naturterapi ~ Linda Lindman Stolpe 
 
Om mig 
Jag heter Linda och är yogainstruktör och naturterapeut. Naturen, havet och skogen har alltid legat mig varmt om hjärtat. Jag tror på naturens läkande kraft och att vi har svaren till vårt läkande inom oss. För att hitta vår egen unika väg dit, kan vi ibland behöva lite hjälp på traven. Yoga, massage, samtal och kontakt med naturen kan vara några sätt att hitta dit. 
 
Authentic Flow Yoga 
Jag är utbildad inom Authentic flow, vilken är en del av Embodied flow, som handlar om att skapa närvaro i yogan, uppleva vår egen kropp och se den som en helhet. Authentic flow är baserad på hathayoga med tillägg av ett meditativt flöde och kopplingar till våra organ, muskler, nerv- och hormonsystem.  
 
Sensing Yoga 
Sensing yogan är en mjuk rörelseform som utgår från det naturliga rörelsemönstret inom oss, det sätt som barn, djur och naturfolk rör sig på. Vi fokuserar på att gunga, vagga, rocka, spirala, skaka och kroppsgäspa (eller pandikulera, som det också kallas) för att stimulera vår fascia, vår stora och viktiga muskelvävnad psoas och vårt nervsystem, så att vi lättare kan göra oss av med toxiner, trauman och smärtor. På så sätt kan vi lära oss att slappna av och uppleva lugn, ro och harmoni i kropp och själ.   
 
Naturterapeut 
Jag är diplomerad Megineterapeut inom naturterapi, utbildad vid Naturhälsan & Naturmedicinska Akademin i Glimåkra, och ger behandlingar inom massage, zonterapi, koppning och moxibution. 
 
Mail: linda@yogaochnaturterapi.se 
Instagram: yoga_och_naturterapi 
Hemsida : www.yogaochnaturterapi.se​​​​​​​​​​​​​​
 
 

Linda Lindman Stolpe