Mitt namn är Petra Oredsson. 
Jag är utbildad hudterapeut och har haft min hudvårdssalong vid namn Petras Hudvård i 30 år. Min salong är belägen vid havet i Lomma hamn. Där erbjuder jag olika typer av behandlingar med fokus på kropp och själ. 
2019 vidareutbildade jag mig till yinyoga och restorative lärare hos Magdalena Mecweld. Ni träffar mig på Hälsohuset i Alnarpsparken på måndagkvällar där jag håller yinyoga kurser 18.30-19.30
Restorative yoga har jag endast privata kurser om max tre kunder åt gången (kontakta mig för vidare information).
2021-22 gick jag en ettårig utbildning på Sverigehälsan till stress- och avspänningspedagog.
Som stress- och avspänningspedagog vägleder jag mina klienter till livsstilsförändringar för ett sundare liv med mindre stress och mer balans. 
Jag arbetar med coaching som är en lösningsfokuserad samtalsteknik. Den går ut på att hjälpa både enskilda klienter samt grupper för att nå deras mål (kontakta mig för vidare information).
Stort fokus ligger på stresshantering, mental träning, förändringsarbete och vikten av återhämtning.
Jag använder mig av verktyg såsom samtal, meditation, mindfulness samt yoga i olika former.

Om Yinyoga:
Yinyoga har fått sitt namn av yin & yang inom kinesisk filosofi där yin symboliserar passivitet och stillhet och yang aktivitet och rörlighet.
Yinyoga är en passiv form av yoga där fokus ligger på att bearbeta kroppens bindväv (fascia) istället för våra muskler.
Yinyoga positionerna utförs alltid liggande eller sittande i ett lugnt tempo samtidigt som man lägger fokus på medveten närvaro, andning, meditation och avslappning. Vi är i positionen mellan 3-5 minuter. Yinyoga passar både nybörjare och dig som tränar ofta, minskar stress och ger avslappning, styrka och rörlighet. 


För bokning och kontakt: petrashudvard@gmail.com

Läs mer om mig och mina behandlingar på: https://www.petrashudvard.se/om-migHoppas vi ses, kram Petra!  

 

                    Petra Oredsson