CATHRIN WÅLLGREN OLSSON

Driver sedan några år tillbaka Yogafitforlife Skåne. 
Yoga Alliance- certifierad Power-Vinyasayogalärare 200HR, certifierad Hatha yogalärare lev1, Yinyogalärare modul1. Även verksam som bl.a. personlig tränare samt löparcoach.


Jag har även arrangerat diverse events såsom Joggaryoga & Open your Heart-yoga på Hälsohuset, och planerar även framöver att erbjuda detta - håll utkik på min FB-sida (Yogafitforlife) eller Hälsohuset i Alnarps sida!

Kort om YOGA for YOU:
Yogan för dig som kanske har yogat lite grann innan, men även för dig som aldrig provat yoga men kanske tränar något annat en el ett par dagar i veckan och vill komplettera  din träning med yogans magiska kraft för kropp och sinne. YOGA for YOU grundar sig på traditionell Hathayoga, med inslag av både Yin och Yang, dvs både dynamik och stillhet, hetta och svalka. 
Medan Yin låter andetaget hjälpa oss att sjunka in i en position lite längre och lite djupare, låter vi Yang med hjälp av Vinyasayogans dynamiska flöde, jobba upp hettan i våra muskler när vi med integrerad andning flödar mellan en yoga-pose till en annan. 
I ett omväxlande snabbt och långsamt tempo, utmanar vi vår styrka, uthållighet, balans och flexibilitet, vilket ger en behaglig stressreducerande känsla i kropp och sinne. Inga prestationskrav - du är där för DIG, din kropp och din mentala närvaro.

Varje pass avrundas alltid med nedvarvning och Shavasana.

Mer information:
cathrin@yogafitforlife.se
Tel: 0729 660490
www.yogafitforlife.se

/Cathrin

Cathrin Wållgren Olsson