COACHING

Tomas

- Coaching
- Samtal 
- Livskris terapeut
- Kurser inom Personlig utveckling
- Stresshantering

Går livet för fort?.....Eller går DU för fort…..?
Har du det jobbigt och tungt, för tillfället?
Har du fastnat och har svårt att komma vidare i livet?

Jag har under 20 års tid jobbat med att på olika vis, hjälpa människor att må bättre, att hitta nya vägar i livet, nya sätt att tänka och ta sig an det som händer i livet, att hjälpa människor att ta sig igenom svåra och tunga perioder i tillvaron.
Jag jobbar med olika slags tekniker, beroende på din personlighet och vad du vill ha hjälp med. Du kan välja på att gå i individuella samtal med mig, där du och jag jobbar själva, tillsammans. Om du hellre vill gå på kurser och utbildningar, inom personlig utveckling och stresshantering så startar de kontinuerligt.

Du kan läsa mer om dessa här nedan.

Varmt Välkommen


Coaching/ individuella samtal
Livet går inte alltid som vi vill. Ibland dyker svårigheter upp och ibland så drabbas vi av saker som vi inte styr över. Vi kan komma till en punkt i livet då vi känner att det är dags att göra den där förändringen som vi länge velat. Oro och Ångest, stress och krav kan ibland bli för mycket för oss att hantera. Kroppen och vårt inre har en fantastisk förmåga att läka sig själv, men ibland så behöver vi hjälp för att komma vidare, hitta nya sätt att tänka och agera, ett bollplank att ventilera våra tankar och vår oro.


Stresshanterings och Djupavspännings Kurs
Går livet för fort?.......Eller är det du som går för fort?.....När livet snurrar på så kan det vara svårt att veta vilket det är…….och det kan kännas omöjligt att hinna göra något åt det. En sak som vi med säkerhet behöver då, är att hitta ett sätt att varva ner oss på, hjälp att hitta någon lugn punkt inom oss själva, där vi kan vila och få en stunds paus från livets uppgifter- krav- stress och måsten.
På denna kurs lär du dig några grundläggande tekniker för att ta hand om dig själv och din stress, Vi gör avslappningsövningar – enkla Yogaövningar samt får kontroll på vår andning – allt för att du skall få en möjlighet att varva ner- samla dina tankar och nå ett inre lugn, som i sin tur ger dig en större möjlighet att hantera det som händer i ditt liv.

Kurs: 3 tillfällen Onsdagen den 10 feb och 24 feb, avslutning den 9 mars
Tid: 18.30- ca 21.00 inklusive lättare fika.
Pris: 900:-
                Anmälan och frågor- ring Tomas 0705-681166


Kurs i Personlig utveckling – ”Den INRE RESAN”
Detta är en mycket uppskattad kurs som Tomas och Annelie har haft under många år nu. Det är en kurs där vi jobbar med olika övningar, meditationer och samtal. Detta är en kurs för dig som söker något ytterligare i livet-vill lära känna dig själv mer-vill lära dig mer om meditation och vad den kan göra för dig. Detta är helt enkelt en kurs för dig som vill upptäcka något nytt i ditt liv och i dig själv.
Vi välkomnar alla – nyfikna och skeptiker, nybörjare och rutinerade, alla som vill komma mer i fas med sig själva. Vill du pröva något nytt – ge dig själv möjligheten att växa i ditt inre – hitta nya tankemönster – träffa likasinnade då är detta kursen för dig. Vi träffas under 4 spännande onsdagskvällar.

                 Anmälan & Frågor- Ring Tomas 0705-681166 eller Annelie 070-2474949
Välkomna


Seans- Välkommen till en kväll i Andlighetens tecken 
Detta är en kväll för dig som är intresserad av det andliga i livet. Annelie Wieselgren har i många år jobbad med andlighet och seanser. Hon kommer att koppla upp sig och ta emot budskap från ”den andra sidan”. Låter det spännande – kanske lite kittlande eller rent av lite smått skrämande? Då är det absolut något för dig! Våga ge dig själv en spännande och annorlunda upplevelse.

                 Anmälan & Frågor- Ring Tomas 0705-681166 eller Annelie 070-2474949
Varmt välkomna

Tomas Andersson