Integrerad healing
Integrerad healing är min egen variant av healing som jag utvecklat under mina tjugo år som healer. Den är baserad på en guidad form av reiki, hjärthealing, där vi utgår från att förlösa det som sitter blockerat i hjärtat som sorg och bitterhet, ilska och svårigheter att släppa taget om någon. 
Genom åren har jag byggt på min master i Integrated reiki med Spiritual Healing, thetahealing, inre barnet, familjekonstellationer, regression och hypnoterapi. Genom mig kan du även få kontakt med både anhöriga som gått över och dina guider och kraftdjur. Jag vägleder även andligt kring dina livsfrågor.
HUR GÅR DET TILL?
Healingen sker i ett flöde där vi först sittande kartlägger det du behöver lösa upp (negativa övertygelser, gamla karman, inre barnets smärta, ilska) och sen tar vi ner saker som villkorslös kärlek, tillit, trygghet. Vi går sen över till att heala på brits vilket tar oss ännu djupare så att du kan komma åt dina största blockeringar. Ibland kommer tidigare liv upp och vill förlösas, ibland kommer en avliden anhörig igenom med budskap. Jag balanserar chakran och rensar bort negativa energier och väsen. Ibland arbetar jag med trumma och tonhealing för att komma åt riktigt djupt liggande saker.
Man kan boka 3 sessioner inom 3 månader för enhetspris på 4 500 SEK. Då brukar man komma igenom större sjok av blockeringar och få en ny energinivå på plats. Är du i en djup livskris och i behov av kontinuerligt stöd och trygghet, kan jag skräddarsy en individuell lösning. 

En enda session är oftast en djupt transformerande upplevelse. Jag tar dig igenom processen. Du kanske redan vet vad din problematik handlar om men kommer inte åt den själv? Du kanske ”sitter fast” kring en specifik situation? Du kanske känner en rastlöshet och irritation kring din livssituation? En enda session kan få dig att höja din medvetenhet och ta dig ur låsningen.
Välkommen hem till ditt hjärta.
Läs mer www.mariacollinder.se

Maria Collinder

 

                    Maria Collinder