BRIDGE BY EMMA

Under lång tid har det feminina varit förtryckt här på vår jord, men nu vaknar hon i fler och fler. Vi längtar efter att väcka upp vår feminina kraft och hitta hem till kärleken i vårt hjärta. Vi vill fördjupa kontakten med vår inre gudinna och moder jord. Vi drömmer om att skapa en värld där vi lever i harmoni med oss själva, med varandra och med vår jord. Jag heter Emma Malmsten och jag hjälper dig på denna resa.

Om min resa

Sedan barnsben har jag haft djupa upplevelser som fick mig att förstå att livet är så mycket större än vi får lära oss. Ändå lyssnade jag alldeles för mycket till människorna i min omgivning, och alldeles för lite till mitt eget hjärta. Jag gick vilse längs vägen, precis som så många andra.

I många år har jag nu varit på en djup inre resa som för mig djupare och djupare in i min feminina essens och den väg jag är här på jorden för att vandra, en väg som handlar om att väcka upp det gudomligt feminina här på jorden igen.

Hur kan jag hjälpa dig?

Jag är prästinna och kallar mitt företag Bridge by Emma – En bro mellan himmel och jord. Jag hjälper dig att väcka upp din feminina kraft och hitta hem till kärleken i ditt hjärta. Jag hjälper dig att fördjupa kontakten med din inre gudinna och moder jord.

I mitt arbete använder jag mig av healing och vägledning från gudinnan och moder jord, meditationer, samtal, trumma, skrivande, övningar, sång och dans. Jag erbjuder bland annat gudinnesessioner, gudinnebrev och cirklar såsom gudinnecirkel, helig cirkel och moder jord-cirkel. Jag arbetar både på distans och i Hälsohuset i Alnarp.

GUDINNESESSION

Varmt välkommen till mina gudinnesessioner. Varje session utformas efter vad just du behöver.

Jag förmedlar djupgående healing som hjälper dig att rena, förena och skapa balans i kropp, sinne, själ och hjärta, samt fördjupa din kontakt med din inre gudinna.

Med trumman hjälper jag dig att lösa upp blockeringar, väcka upp din feminina kraft och fördjupa din kontakt med moder jord.

Jag förmedlar kanaliserad vägledning till dig från gudinnan. Vägledningen hjälper dig att minnas vem du är och varför du lever här på jorden. Den kan handla om allt från dina gåvor och livsuppgifter till hur du hittar hem till kärleken, kraften och visdomen du har inom dig. Vägledningen kan även hjälpa dig på olika plan i ditt liv, såsom vad du kan göra för att få mer livsglädje, ökat välbefinnande och finna inre frid.

Du får ofta övningar och meditationer som du kan använda i din vardag.

Vi börjar och avslutar sessionen med samtal. Om du önskar kan vi ägna en större del av sessionen åt samtal.

GUDINNEBREV

Varmt välkommen att beställa ett gudinnebrev med kanaliserad vägledning till dig från gudinnan. Brevet hjälper dig att minnas vem du är och varför du lever här på jorden. Det kan handla om allt från dina gåvor och livsuppgifter till hur du hittar hem till kärleken, kraften och visdomen du har inom dig.

Brevet kan även hjälpa dig på olika plan i ditt liv, såsom vad du kan göra för att få mer livsglädje, ökat välbefinnande och finna inre frid. Ofta får du även övningar och meditationer som du kan använda i din vardag.

GUDINNECIRKEL

Längtar du efter att fördjupa kontakten med din inre gudinna och moder jord? Vill du hitta hem till din feminina kraft och till kärleken i ditt hjärta? Varmt välkommen att vara med i gudinnecirkeln.

I gudinnecirkeln möts vi hjärta till hjärta i helande systerskap. Jag guidar er i meditationer och trumresor där vi får healing och vägledning från gudinnan och moder jord. Vi gör härliga övningar, och vi sjunger och dansar till trumman.

Nästa gudinnecirkel är vid höstdagjämningen måndagen den 23 september.

HELIG CIRKEL

Varmt välkommen att vara med i den heliga cirkeln. Med vägledd meditation, trumma och toner förs vi djupare och djupare in i hjärtat, in i kärleken, in i heligheten. I den heliga cirkeln möter vi oss själva och varandra under en härlig och helande stund. Alla är varmt välkomna att vara med i cirkeln. Du behöver inte ha mediterat tidigare. 

MODER JORD-CIRKEL

Vill du fördjupa din kontakt med moder jord? Varmt välkommen att vara med i moder jord-cirkeln. Jag vägleder er i sköna meditationer där vi med hjälp av trumman får djup kontakt med moder jord. Vi gör härliga övningar där vi bland annat utforskar moder jords helande krafter. Vi går även en meditativ naturvandring där vi lär känna moder jord med alla våra sinnen. 

ETT BREV FRÅN GUDINNAN

Ett brev från gudinnan är en bok skriven från den gudomliga gnista vi alla har inom oss, från den plats inom oss där vi alla är ett. Det är en livets bok, en kärlekens bok. Orden för dig djupare och djupare in i hjärtat, in i kärleken, in i heligheten, in i den du är, in i den vi alla är. När vi lever därifrån kan vi tillsammans skapa en skönare värld för oss alla.

Boken handlar om det feminina uppvaknandet som sker på jorden i våra dagar. Du kan bland annat läsa om gudinnan, moder jord, den feminina kraften, vår heliga kropp, känslornas budskap, vårt hjärtas röst och om att vandra kärlekens väg.

Ett brev från gudinnan är en bok som påminner dig om livets djupare mening, en bok som skänker dig vägledning under livets gång.

Du kan köpa boken i mitt rum eller i Eva-Lottas (Etas) rum. Den finns även att beställa via min hemsida, Adlibris eller Bokus.

MER INFORMATION

Varmt välkommen att läsa mer på min hemsida bridgebyemma.se där du även kan läsa min blogg och beställa min bok.

Kontakta mig gärna via contact@bridgebyemma.se.

Du är även varmt välkommen att följa mig på Instagram och Facebook där jag regelbundet delar med mig av mina upplevelser, bjuder på inspirerande texter och håller dig uppdaterad om vad som händer i min verksamhet. 

Hoppas vi ses!

Varma hälsningar från mitt hjärta till ditt
Emma Malmsten

Emma Malmsten