BRIDGE BY EMMA

Under lång tid har det feminina varit förtryckt här på vår jord, men nu vaknar hon upp i fler och fler. Vi längtar efter att hitta hem till vår feminina kraft, följa vårt hjärtas röst och leva i kärlek. Vi drömmer om att förenas med vår inre gudinna och med moder jord.

Jag heter Emma Malmsten och kallar mitt företag Bridge by Emma – En bro mellan himmel och jord. Jag är prästinna och hjälper dig på denna resa. 

I Hälsohuset i Alnarp erbjuder jag bland annat gudinnesessioner, healingsessioner och gudinnecirklar.

GUDINNESESSION

Varmt välkommen till mina gudinnesessioner. Varje session utformas efter vad just du behöver.

Med healing och trumma hjälper jag dig att lösa upp blockeringar och släppa taget om det som varit, så att du fullt ut kan vara den du är i hjärtat.

Med olika former av aktiveringar hjälper jag dig att bland annat fördjupa din kontakt med moder jord och med din feminina kraft.

Jag förmedlar kanaliserad vägledning till dig från din inre gudinna eller moder jord. Vägledningen hjälper dig att minnas vem du är och varför du lever här på jorden. Den kan handla om allt från dina gåvor och livsuppgifter till hur du hittar hem till kärleken, kraften och visdomen du har inom dig.

Du får övningar och meditationer som du kan använda i din vardag.

Vi börjar och avslutar sessionen med samtal. Om du vill kan vi ägna en större del av sessionen åt samtal.

Läs mer om gudinnesessionerna

HEALINGSESSION

Varmt välkommen till mina healingsessioner. Jag förmedlar djupt avslappnande healing som hjälper till att rena, förena och skapar balans i kropp, sinne, själ och hjärta. Du vilar och tar emot den helande kraften.

I slutet av sessionen delar jag med mig av det som kom till mig under healingen, och du är välkommen att prata om dina upplevelser om du vill.

Du kan använda ditt friskvårdsbidrag till healing.

Läs mer om healingsesssionerna

GUDINNECIRKEL

Varmt välkommen att vara med i gudinnecirkeln. Vi samlas i cirkel såsom kvinnor har gjort sedan urminnes tider. Jag guidar er i sköna meditationer där vi får healing och vägledning. Vi gör härliga övningar tillsammans, och vi sjunger och dansar till trumman. I cirkeln möts vi hjärta till hjärta i helande systerskap.

Alla kvinnor är varmt välkomna att vara med. Du behöver inte ha några förkunskaper.

Jag håller i gudinnecirkel regelbundet i Hälsohuset i Alnarp. Nästa gång är måndagen den 6 maj klockan 18:00. 

Läs mer om gudinnecirkeln

HELIG CIRKEL

Varmt välkommen att vara med i den heliga cirkeln. Med trumman och min röst vägleder jag er i djupt avslappnande och helande meditationer som för dig djupt in i hjärtat och kärleken.

Alla är varmt välkomna att vara med i cirkeln. Du behöver inte ha mediterat tidigare. Trummans vibrationer hjälper dig att slappna av och komma in i meditationen.

Jag håller i helig cirkel då och då i Hälsohuset i Alnarp. Maila mig gärna om du vill vara med så hör jag av mig när det är tid för nästa heliga cirkel.

Läs mer om helig cirkel

MER INFORMATION

Varmt välkommen att läsa mer på min hemsida bridgebyemma.se där även min blogg finns. Kontakta mig gärna via contact@bridgebyemma.se.

Du är även varmt välkommen att följa mig på Instagram och Facebook där jag regelbundet delar med mig av mina upplevelser, bjuder på inspirerande texter och håller dig uppdaterad om vad som händer i min verksamhet. 

Hoppas vi ses!

Varma hälsningar från mitt hjärta till ditt
Emma Malmsten

Emma Malmsten