BRIDGE BY EMMA

Varmt välkommen! Jag heter Emma Malmsten och kallar mitt företag Bridge by Emma – En bro mellan himmel och jord. I Hälsohuset i Alnarp erbjuder jag bland annat gudinnesessioner, healingsessioner och gudinnecirklar.

GUDINNESESSION

Varmt välkommen till mina gudinnesessioner. Varje session utformas efter vad just du behöver.

Jag förmedlar djupt avslappnande healing som hjälper till att rena, förena och skapar balans i kropp, sinne, själ och hjärta.

Med trumman hjälper jag dig att lösa upp blockeringar, väcka upp din feminina kraft, och fördjupa din kontakt med din inre gudinna och moder jord.

Jag förmedlar kanaliserad vägledning till dig från din inre gudinna. Vägledningen hjälper dig att minnas vem du är och varför du lever här på jorden. Den kan handla om allt från dina gåvor och livsuppgifter till hur du hittar hem till kärleken, kraften och visdomen du har inom dig.

Ofta får du övningar och meditationer som du kan använda i din vardag.

Vi börjar och avslutar sessionen med samtal. Om du önskar ägnar vi en större del av sessionen åt vägledande samtal.

HEALINGSESSION

Varmt välkommen till mina healingsessioner. Jag förmedlar djupt avslappnande healing som hjälper till att rena, förena och skapar balans i kropp, sinne, själ och hjärta. Du vilar och tar emot den helande kraften.

I slutet av sessionen delar jag med mig av det som kom till mig under healingen, och du är välkommen att prata om dina upplevelser om du vill.

Du kan använda ditt friskvårdsbidrag till healing.

GUDINNECIRKEL

Varmt välkommen att vara med i gudinnecirkeln. Vi möts i cirkel såsom kvinnor har gjort sedan urminnes tider.

Jag vägleder er i sköna meditationer där vi tar emot healing och vägledning. Vi sjunger och dansar från hjärtat, och vi gör härliga övningar tillsammans. Trumman är med oss under cirkelns gång.

Gudinnecirkeln hjälper dig att hitta hem till din feminina kraft, följa ditt hjärtas röst och leva i kärlek. Gudinnecirkeln hjälper dig att fördjupa din kontakt med din inre gudinna och med moder jord.

Alla kvinnor är varmt välkomna att vara med. Du behöver inte ha några förkunskaper.

Jag håller i gudinnecirkel regelbundet i Hälsohuset i Alnarp. Nästa gång är måndagen den 11 mars klockan 18:00. 

HELIG CIRKEL

Varmt välkommen att vara med i den heliga cirkeln. Med trumman och min röst vägleder jag er i djupt avslappnande och helande meditationer som för dig djupt in i hjärtat och kärleken.

Alla är varmt välkomna att vara med i cirkeln. Du behöver inte ha mediterat tidigare. Trummans vibrationer hjälper dig att slappna av och komma in i meditationen.

Jag håller i helig cirkel då och då i Hälsohuset i Alnarp. Maila mig gärna om du vill vara med så hör jag av mig när det är tid för nästa heliga cirkel.

MER INFORMATION

Varmt välkommen att läsa mer på min hemsida bridgebyemma.se där även min blogg finns. Kontakta mig gärna via contact@bridgebyemma.se.

Du är även varmt välkommen att följa mig på Instagram och Facebook där jag regelbundet delar med mig av mina upplevelser, bjuder på inspirerande texter och håller dig uppdaterad om vad som händer i min verksamhet. 

Hoppas vi ses!

Varma hälsningar från mitt hjärta till ditt
Emma Malmsten

Emma Malmsten