BRIDGE BY EMMA

Vi är fler och fler som hör moder jords kall inom oss. Vi längtar efter att skapa en värld där vi lever i harmoni med oss själva, varandra och vår jord. Denna resa börjar med var och en av oss. När vi lever i djup förening med den gudomliga gnistan i vårt hjärta. När vi lever med rötterna djupt förankrade i moder jord. När vi lever med kärleken, kraften och visdomen flödande inom oss och ut i vår värld.

Om mig

Jag heter Emma Malmsten, är prästinna och kallar mitt företag Bridge by Emma – En bro mellan himmel och jord. Sedan barnsben har jag haft djupa upplevelser som som fick mig att förstå att livet är så mycket större än vi får lära oss, men ändå gick jag vilse längs vägen precis som så många andra. Med åren började mitt hjärta mer och mer kalla mig hem. Hem till gudinnan i mitt hjärta, hem till moder jord, hem till den vi alla är. Hem till den väg jag kommit till jorden för att vandra. Kärlekens väg i moder jords tjänst.

Hur kan jag hjälpa dig?

Jag hjälper dig att fördjupa kontakten med din inre gudinna och moder jord, och hitta hem till kärleken, kraften och visdomen du har inom dig. I mitt arbete använder jag mig bland annat av healing, trumma, kanaliserad vägledning, meditation, samtal, övningar, skrivande, sång och dans. Jag erbjuder bland annat gudinnesessioner, gudinnebrev och cirklar såsom gudinnecirkel, moder jord-cirkel och helig cirkel. Jag arbetar både på distans och i Hälsohuset i Alnarp i härliga Alnarpsparken mellan Malmö och Lund.

GUDINNESESSION

Varmt välkommen till mina gudinnesessioner. Varje session utformas efter vad just du behöver.

Jag förmedlar djupgående healing som hjälper dig att rena, förena och skapa balans i kropp, sinne, själ och hjärta, samt fördjupa din kontakt med din inre gudinna.

Med trumman hjälper jag dig att lösa upp blockeringar, väcka upp din feminina kraft och fördjupa din kontakt med moder jord.

Jag förmedlar kanaliserad vägledning till dig från gudinnan och moder jord. Vägledningen hjälper dig att minnas vem du är och varför du lever här på jorden. Den kan handla om allt från dina gåvor och livsuppgifter till hur du hittar hem till kärleken, kraften och visdomen du har inom dig. Vägledningen kan även hjälpa dig på olika plan i ditt liv, såsom vad du kan göra för att få mer livsglädje, ökat välbefinnande och finna inre frid.

Du får ofta övningar och meditationer som du kan använda i din vardag.

Vi börjar och avslutar sessionen med samtal. Om du önskar kan vi ägna en större del av sessionen åt samtal.

GUDINNEBREV

Varmt välkommen att beställa ett gudinnebrev med kanaliserad vägledning till dig från gudinnan eller moder jord. Brevet hjälper dig att minnas vem du är och varför du lever här på jorden. Det kan handla om allt från dina gåvor och livsuppgifter till hur du hittar hem till kärleken, kraften och visdomen du har inom dig.

Brevet kan även hjälpa dig på olika plan i ditt liv, såsom vad du kan göra för att få mer livsglädje, ökat välbefinnande och finna inre frid. Ofta får du även övningar och meditationer som du kan använda i din vardag.

GUDINNECIRKEL

Längtar du efter att fördjupa kontakten med din inre gudinna och moder jord? Vill du hitta hem till din feminina kraft och till kärleken i ditt hjärta? Varmt välkommen att vara med i gudinnecirkeln.

I gudinnecirkeln möts vi hjärta till hjärta i helande systerskap. Jag guidar er i meditationer och trumresor där vi får healing och vägledning från vår inre gudinna och moder jord. Vi gör härliga övningar, och vi dansar och sjunger till trumman.

Jag håller i gudinnecirklar regelbundet i Hälsohuset i Alnarp. Maila mig gärna om du är intresserad av att vara med, så skickar jag information när det är tid för nästa cirkel.

MODER JORD-CIRKEL

Vi är fler och fler som hör moder jords kall inom oss. Vi längtar efter att skapa en värld där vi lever i harmoni med oss själva, varandra och vår jord. I moder jord-cirkeln möts vi för att tillsammans fördjupa kontakten med vårt hjärta och moder jord.

I moder jord-cirkeln ägnar vi oss åt bland annat meditationer, trumresor, övningar, och dans och sång till trumma. Vi lyssnar till vägledning från moder jord, väcker upp hennes kraft, och ger kärlek till henne.

Nästa moder jord-cirkel är söndagen den 13 oktober.

HELIG CIRKEL

Varmt välkommen att vara med i den heliga cirkeln. Med vägledd meditation, trumma och toner förs vi djupare och djupare in i hjärtat, in i kärleken, in i heligheten. I den heliga cirkeln möter vi oss själva och varandra under en härlig och helande stund. Alla är varmt välkomna att vara med i cirkeln. Du behöver inte ha mediterat tidigare. 

ETT BREV FRÅN GUDINNAN

Ett brev från gudinnan är en bok skriven från den gudomliga gnista vi alla har inom oss, från den plats inom oss där vi alla är ett. Det är en livets bok, en kärlekens bok. Orden för dig djupare och djupare in i hjärtat, in i kärleken, in i heligheten, in i den du är, in i den vi alla är. När vi lever därifrån kan vi tillsammans skapa en skönare värld för oss alla.

I boken kan du bland annat läsa om det feminina uppvaknandet, vår inre gudinna, moder jord, vårt hjärtas röst, känslornas budskap och om att vandra kärlekens väg.

Ett brev från gudinnan är en bok att ha i handen under livets gång, en bok som påminner dig om livets djupare mening.

Du kan köpa boken i mitt rum eller i Eva-Lottas (Etas) rum. Den finns även att beställa via min hemsida, Adlibris eller Bokus.

MER INFORMATION

Varmt välkommen att läsa mer på min hemsida bridgebyemma.se där du även kan läsa min blogg och beställa min bok.

Kontakta mig gärna via contact@bridgebyemma.se.

Du är även varmt välkommen att följa mig på Instagram och Facebook där jag regelbundet delar med mig av mina upplevelser, bjuder på inspirerande texter och håller dig uppdaterad om vad som händer i min verksamhet. 

Hoppas vi ses!

Varma hälsningar från mitt hjärta till ditt
Emma Malmsten

Emma Malmsten