BRIDGE BY EMMA

Varmt välkommen. Tack för att just du har hittat hit. Vi är fler och fler som längtar efter ett annat sätt att leva. Ett liv där vi följer vårt hjärta och lever i kärlek. Ett liv där vi tar hand om varandra och vår vackra moder jord. Denna resa börjar i vårt inre. Den börjar med vår kontakt med vår inre gudinna, med den gudomliga källa vi alla har inom oss. När vi lever därifrån kan vi tillsammans skapa en skönare värld för oss alla.

Om min resa

Jag heter Emma Malmsten. Sedan barnsben har jag haft djupa upplevelser som fick mig att förstå att livet är så mycket större än vi får lära oss. Ändå lyssnade jag i många år alldeles för mycket till människorna i min omgivning, och alldeles för lite till mitt eget hjärta. Till slut kände jag mig så vilsen att jag bad universum om hjälp från djupet av mitt hjärta. Min bön blev besvarad. Från djupet av mitt hjärta började en röst tala till mig, gudinnan. Denna röst har varit min lärare och vägledare sedan dess. Under resans gång har jag mer och mer hittat hem till kärleken i mitt hjärta och den feminina kraften i min livmoder, jag har mer och mer förenats med min inre gudinna och moder jord.

Hur kan jag hjälpa dig?

Jag är prästinna och kallar mitt företag Bridge by Emma – En bro mellan himmel och jord. I mitt arbete delar jag med mig av det jag lärt mig under min egen resa. Jag hjälper dig att hitta hem till din feminina kraft, följa ditt hjärtas röst och leva i kärlek. Jag hjälper dig att fördjupa kontakten med din inre gudinna och moder jord. I mitt arbete använder jag mig bland annat av meditation, healing, vägledning från gudinnan, trumma, skrivande, övningar, sång och dans. Jag erbjuder bland annat gudinnesessioner, gudinnebrev och cirklar såsom gudinnecirkel, helig cirkel och moder jord-cirkel. Jag arbetar både på distans och i Hälsohuset i Alnarp.

GUDINNESESSION

Varje session utformas efter vad just du behöver. Jag förmedlar djupgående healing som hjälper till att rena, förena och skapar balans i kropp, sinne, själ och hjärta. Med trumma hjälper jag dig att lösa upp blockeringar och väcka upp den feminina kraften i din livmoder. Med aktiveringar hjälper jag dig att fördjupa kontakten med din inre gudinna och moder jord. Jag förmedlar även kanaliserad vägledning till dig från gudinnan.

GUDINNEBREV

Varmt välkommen att beställa ett gudinnebrev med kanaliserad vägledning till dig från gudinnan. Brevet hjälper dig att minnas vem du är och varför du lever här på jorden. Det kan handla om allt från dina gåvor och livsuppgifter till hur du hittar hem till kärleken, kraften och visdomen du har inom dig. Brevet kan även hjälpa dig på olika plan i ditt liv, såsom vad du kan göra för att få mer livsglädje, ökat välbefinnande och finna inre frid. Ofta får du även övningar och meditationer som du kan använda i din vardag.

GUDINNECIRKEL

Varmt välkommen att vara med i gudinnecirkeln. Gudinnecirkeln hjälper dig att fördjupa kontakten med din inre gudinna och moder jord. Den hjälper dig att väcka upp din feminina kraft och hitta hem till kärleken i ditt hjärta. I gudinnecirkeln möts vi hjärta till hjärta i helande gemenskap. Jag guidar er i sköna meditationer där vi får vägledning och healing från vår inre gudinna och moder jord. Vi gör härliga övningar, och vi dansar och sjunger från hjärtat. Med oss i cirkeln har vi bland annat trumman. 

HELIG CIRKEL

Varmt välkommen att vara med i den heliga cirkeln. Med vägledd meditation, trumma och toner förs vi djupare och djupare in i hjärtat, in i kärleken, in i heligheten. I den heliga cirkeln möter vi oss själva och varandra under en härlig och helande stund. Alla är varmt välkomna att vara med i cirkeln. Du behöver inte ha mediterat tidigare. 

MODER JORD-CIRKEL

Vill du fördjupa din kontakt med moder jord? Varmt välkommen att vara med i moder jord-cirkeln. Jag vägleder er i sköna meditationer där vi med hjälp av trumman får djup kontakt med moder jord. Vi gör härliga övningar där vi bland annat utforskar moder jords helande krafter. Vi går även en meditativ naturvandring där vi lär känna moder jord med alla våra sinnen. 

MER INFORMATION

Varmt välkommen att läsa mer på min hemsida bridgebyemma.se där du även kan läsa min blogg och beställa min bok Ett brev från gudinnan.

Kontakta mig gärna via contact@bridgebyemma.se.

Du är även varmt välkommen att följa mig på Instagram och Facebook där jag regelbundet delar med mig av mina upplevelser, bjuder på inspirerande texter och håller dig uppdaterad om vad som händer i min verksamhet. 

Hoppas vi ses!

Varma hälsningar från mitt hjärta till ditt
Emma Malmsten

Emma Malmsten