Alnarps Hjärta

 Här kan du få andrum och ny energi med Mediyoga och Reiki.  

Under våren 2021, mitt under pandemin av covid-19, startade jag min firma ”Alnarps hjärta”. Trots pandemins alla negativa effekter tror jag att den hos de flesta människor gett upphov till ökade reflektioner om hur vi lever våra liv och hur vi vill leva våra liv. Vad som ger och vad som tar energi. Vad som är viktigt på riktigt. Hur vi kan förhålla oss till det som varit och det som är just nu. Hur vi kan hitta stunder av inre frid. Därför känns det extra fint att Alnarps hjärta kan erbjuda hälsofrämjande verktyg som Mediyoga och Reiki.

Mediyoga erbjuds både som individuell guidning och i grupp som stolyoga.

Mediyoga (kallas också för medicinsk yoga) är en yogaform med snälla, mjuka rörelser, välgörande andningstekniker och skön djupavslappning. Mediyoga används i svensk hälso- och sjukvård, är hälsofrämjande och bra mot stress och smärta. Det är en yoga som görs med mycket kärlek till dej själv och med ett leende på läpparna.

Individuell guidning i mediyoga; efter samtal gör vi ett yogapass efter dina behov och förutsättningar. Alla kan yoga!

Stolyoga/mediyoga i grupp; för oss som är årsrika och/eller med lite stela leder. Yogarörelserna görs sittande på stol.

Alnarps hjärta erbjuder dej också Reiki, som är en mjuk, fysisk energi- och beröringsmetod med japanska rötter. Det är en metod för att lösa upp spänningar, öka ditt välbefinnande, stärka din energi och din kropps förmåga att läka. Reiki är godkänd som friskvård av Skatteverket.

Bokning, schema, priser och mer information hittar du på www.alnarpshjarta.se 

Kontakt:
Camilla Richardsson
camilla@alnarpshjarta.se

Camilla Richardsson