ANETTE LINDQUIST OLSSON

Medicinsk näringsterapi, stresshantering och kostrådgivning, meditation och yoga.
 
Näringsterapi
Näringsmedicinsk terapi är ett komplement till sjukvården. Här står västerländsk forskningsbaserad näring i fokus tillsammans med autentiska traditioner av orientalisk medicin (kinesisk och ayurveda). Näringsterapi bygger på att man tittar på konstitutionen hos individen. Man använder mat som medicin, kikar på avgiftning och utrensning, kosttillskott, biokemi, laboratorietester, individuell diet i kombination superfoods. Här sammanförs gammal visdom integrerad med nutidens vetenskap.
Pris: Näringsrådgivning 90 min 1350:- // Återbesök 60 min 600:-
Pris: Kostrådgivning 60 min 650:- // Återbesök 45 min 400:-
 
Stresshantering
Stresshantering kan hjälpa dig att återfå balansen i ditt liv. När kraven, pressen, förväntningarna och utmaningarna i livet blir för mycket kan det leda till stress. Stress är kroppens försvar på dessa reaktioner. 
Pris: Stresshantering 90 min 950:- // Återbesök 60 min 600:-
 
Meditation
Meditation är ett sätt att stilla sinnet, att få vara i nuet. Meditation kan hjälpa dig slappna av och påverka hur du möter stress i vardagen. Här får du verktyg  att ta de första steget att att sitta i meditation och vi tar bort de förutfattade meningarna om vad meditation är, meditation är för alla.
Pris: Meditation 60 min x 3 tillfällen 1200:-

Kontakt: anette@lommahalsan.se 
telefon: 0732318553
www.lommahalsan.se
Anette Lindquist Olsson